divendres, 27 de febrer del 2009

Mazoni "Euforia 5 - Esperança 0"


El Bisbalenc Mazoni ens porta amb l'any el seu nou àlbum (aquest cop editat en CD i Vinil),
"Eufòria 5- Esperança 0". Desprès del gran disc que era "Si els dits fossin xilofons", Mazoni ens torna a sorprendre amb unes cançons encara més elaborades, fins i tot psicodèliques. Gran lletres, molt critiques i punyents que es diria, destaquen "Eufòria", "Apocalipsi Now" o "3 moments". Bones melodies, "Cercles" m'encanta. Cançons que surten de dins com "Mala llet". Feu-vos amb una copia aviat. Mazoni segueix demostrant que es poden fer grans cançons des de la senzillesa i l'humiltat.

A més estan els directes. Els nous concerts de Mazoni, l'altre dia a Vic al menys, són una descarrega de potencia, dos bateries, una de les quals electrònica, donen al directe una enorme energia des de el darrera. El mateix Jaume Pla a la guitarra, acompanyat per una altre guitarra, un Jordi Rudé que es tot un xou, i el baix, agafen aquesta energia del darrera i la
multipliquen cara a un públic que rep "ballant com rates" (frase d'en Jaume), cançons noves com "Ei que surt el sol!" o "Eufòria" i "Apocalipsi Now", a més dels seus ja clàssics, "No tinc temps" o "La Granja de la Paula". Segur que aquesta primavera-estiu tindrà l'agenda plena i el podreu veure a algun lloc o altre. Disfruteu-ne.


Un bon disc, i en venen més, aviat Love of Lesbian traurà el seu nou treball, visiteu el seu myspace que ja es pot escoltar un avanç. Com a sorpresa us proposo el primer disc del El Petit de Cal Eril, que es presenta en un parell de setmanes al Apolo 2 . Fins ara.


www.mazoni.net

www.myspace.com/loveoflesbian

www.myspace.com/elpetitdecaleril

1 comentari:

Mon ha dit...

per quan un post de Manel???

petonets des de Natilles!