dimecres, 11 de febrer del 2009

L'altre dia... (II)



L'altre dia vaig escoltar "Give up" de The Postal Service. Publicat al 2003, l'únic de la banda, aquest disc es per a mi un dels millors de la dècada (que aviat s'acaba i tothom es posarà a buscar quins són els millors...).
The Postal Service
va ser el projecte, sembla que per ara acabat, de Ben Gibbard (cantant dels també recomanables Death Cab For Cutie) i Jimmy Tomborello (responsable de Dntel o Figurine). Amb tot, i passant del que hagin fet o estiguin fent els Postals, aquest és un àlbum genial.
Les suaus i "buenrollistes" bases electròniques de Tomborello, amb la màgica veu de Gibbard ens transporten a un lloc on la vida és millor, on tots expressem els nostres sentiments i ens apropem més els uns als altres (que hippi...). A més, no perd vigència, en aquesta darrera escolta, ha estat tan genial com el primer dia. Això es bona música. "Such Great Highs" va ser el gran hit, però escolteu amb atenció "Sleeping In", "Nothing Better" o " We will become Silhouettes", són grans cançons. Com sempre, molt recomanable.

www.postalservicemusic.net/

www.myspace.com/thepostalservice