diumenge, 19 de setembre del 2010

Els àngels riuen així...

.
.
Finalistes del concurs Sona 9 2009, Estúpida Erikah m'havien semblat una mena de nous Manels, o si més no, un grup que ja feia abans el que Manel el que aquests han portat a tots els públics. Un grup que o bé s'havien adormit o bé no havien tingut el suport mediàtic que van tenir els de Gràcia.

A vegades, la falta de temps, o l'excès de música que sembla que s'hagi d'escoltar, fa que passis per sobre de grups i els etiquetis sense una escolta prou profunda. A vegades, aquestes etiquetes són acertades, però sovint també són errònies i els grups que mereixen la pena tornen en un moment o altre.

La "bon rollista" i viatgera "Els àngels ploren així" ha fet tornar a Estúpida Erikah.

I escoltant-los degudament, malgrat manelegen en alguna cançò, l'etiqueta tonta que els havia posat cau en un moment. Estúpida Erikah són quelcom diferent: més épics, més tracendentals, més "serius", més tristos, menys qüotidians, menys previsibles, menys "enganxifosos"...

Un grup a seguir, de moment podeu veure'ls el 23 d'octubre a Sant Pere de Ribes dins el festival Pipop, juntament amb Pulpopop (un altre grup a seguir cara al Sona 9 2010), Vanova i The New Raemon, entre d'altres.
.

2 comentaris:

Mon ha dit...

Cançó realment enganxifosa però que et dóna corda per aixecar-se del llit cada matí!!

M. J. Verdú ha dit...

A mí és una cançó que m'agrada molt i em fa sentir molt bé